Ontwerp Installatie

Wilt u zich niet bezig houden met het ontwerp?

ASK biedt hierin een oplossing door professioneel advies en ondersteuning te bieden waar u dat nodig vindt. Dit doorheen uw volledige project van ontwerp tot keuring.

Wij leveren een persoonlijke service op maat van uw wensen en dit van renovatie tot nieuwbouw.

Ontwerp

Een goede voorbereiding is noodzakelijk voor aanvang van het project. Tijdens de ontwerpfase bekijken wij samen huidige situatie. Wij gaan dan aan de slag om uw concept om te vormen tot een ontwerp, steeds rekening houdend met uw specifieke wensen maar ook geldende normen en veiligheidsvoorschriften. Met het uiteindelijke ontwerp kan dan verder aan de slag worden gegaan.

Materialen

Voor de effectieve werken kunnen moet het nodige elektrische materiaal aanwezig zijn. Met een zeer uitgebreide keuze aan kabels, automaten, schakelaars etc. kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Wij helpen hierin door selectie en levering van al het elektrische materiaal voor uw project, en dit aan een voordelig tarief!

Plaatsing

Nu bepaald is hoe uw installatie eruit zal komen te zien, en ook alle materialen aanwezig zijn is eindelijk het moment aangebroken waarbij je echt aan de slag kan gaan met de plaatsing. Heb je hier toch vragen over, of kan je wat hulp gebruiken? Dan bieden wij de gepaste ondersteuning waar u dat nodig vindt!

Keuring

Elke nieuwe installatie, of aanpassing aan een bestaande installatie moet verplicht gekeurd worden.Uiteraard wilt u een herkeuring vermijden, maak daarom een afspraak bij ASK.

Wij komen ter plaatse om te bepalen of er nog aanpassingen uitgevoerd moeten worden om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften.

 

Het eendraadschema en het situatieschema moeten verplicht in drievoud aanwezig zijn tijdens de keuring. Tijdens de keuring wordt gecontroleerd of de schema’s in overeenstemming zijn met de werkelijkheid en of dit voldoet aan alle voorschriften.

Om verrassingen te vermijden kies je voor professionele schema’s opgesteld door ASK. Voor het opstellen van de schema’s gebruiken wij informatie de beschikbaar is over de installatie, of komen wij ter plaatse om alles netjes uit te zoeken.

Ondersteuning Op maat

Wij hanteren een zeer persoonlijke service. Elke installatie is uniek en geen enkele klant is hetzelfde. Tevredenheid van de klanten is enorm belangrijk voor ons, daarom bieden wij ondersteuning op maat van de klant aan.

Dus zit je nog met een vraag, of heb je een specifieke wens i.v.m. de elektrische huisinstallatie? aarzel dan niet om ons te contacteren.

Onze service gebruiken?

Contacteer ons dan via mail of telefoon en wij komen zo snel mogelijk even langs om te bekijken wat wij kunnen betekenen.

Bedrijfsinformatie

Automation Services Kessel bvba

Bremstraat 14, 2590 Berlaar
info@a-s-k.be
BE65 0689 3249 7096
BTW BE 0716881369

©2018 – ASK – Alle rechten voorbehouden – Privacy policyAlgemene voorwaarden – Contact