MACHINESTURINGEN

Wij bieden een volledige oplossing aan voor het ontwerp van nieuwe machines. Maar ook oudere machinesturingen kunnen wij voorzien van een update om deze weer nieuw leven in te blazen.

Ontwerp

Een goed ontwerp van levensbelang om een goede werking van elke machine te garanderen. Wij luisteren naar uw concept om dit uit te werken naar concrete plannen voor de elektrische machinesturing. Hierbij houden we steeds rekening met geldende normen, maar ook met het budget.
Het resultaat van de ontwerpfase bestaat uit duidelijke elektrische documentatie.

Materialen

De zwakste schakel is bepalend voor de betrouwbaarheid van elke machine. Daarom is het van uiterst belang om kwalitatief en betrouwbaar materiaal te gebruiken dat geschikt is voor de gewenste toepassing. Wij bieden hierin ondersteuning door het opstellen van materiaallijsten en indien gewenst ook de levering van het materiaal.

PLC Programmatie

De PLC is het hart van zowat elke industriële machine. Het programmeren van de PLC en HMI is een vak apart, maar is wel van groot belang om voor een goede werking van de machine te garanderen. Met onze PLC service zijn wij gespecialiseerd in het schrijven van nieuwe programma’s of het optimaliseren van bestaande programma’s.

Onderhoud

Periodiek onderhoud en nazicht is belangrijk om de machine in topconditie te houden. Niet te onderschatten is hierbij ook het belang van back-up bestanden voor PLC en HMI. Onze back-up service voor PLC is een compleet pakket waarbij wij op regelmatige basis ter plaatse komen, zo is er steeds een recente kopie van de software waarop u kan terugvallen bij problemen.

Digitaliseren schema's

Oudere machines beschikken vaak enkel over een fysieke kopie van de elektrische schema’s. Soms worden ook kleine aanpassingen gedaan aan de machine, deze worden dan in het beste geval bijgetekend op het schema. Helaas leidt dit vaak tot problemen wanneer de fysieke kopie verloren raakt, of er problemen met de machine zijn maar de schema’s niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid.

Wij bieden hiervoor een oplossing door het digitaliseren van oude schema’s. Zo kunnen deze eenvoudiger aangepast worden bij veranderingen, maar ook veilig bewaard worden.

Ondersteuning Op maat

Wij hanteren een zeer persoonlijke service. Elke machine is uniek en geen enkele klant is hetzelfde. Tevredenheid van de klanten is enorm belangrijk voor ons, daarom bieden wij ondersteuning op maat van de klant aan.

Dus zit je nog met een vraag, of heb je een specifieke wens i.v.m. een machinesturing? aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Onze service gebruiken?

Contacteer ons dan via mail of telefoon en wij komen zo snel mogelijk even langs om te bekijken wat wij kunnen betekenen.

Bedrijfsinformatie

Automation Services Kessel bvba

Bremstraat 14, 2590 Berlaar
info@a-s-k.be
BE65 0689 3249 7096
BTW BE 0716881369

©2018 – ASK – Alle rechten voorbehouden – Privacy policyAlgemene voorwaarden – Contact

×
×

Winkelwagen