Schema's huisinstallatie

Wij tekenen eendraadschema’s en situatieschema’s op een professionele en betaalbare manier.

Bij de elektrische keuring is de aanwezigheid van het elektrische dossier verplicht. Het elektrische dossier, bestaande uit het eendraadschema en het situatieschema geeft een duidelijk overzicht van de elektrische installatie. Door de schema’s te laten opmaken door ASK, bent u zeker dat de schema’s in overeenstemming zijn met de installatie en voldoen aan alle richtlijnen.

Eendraadschema

Op het eendraadschema worden de verschillende kringen van de installatie voorgesteld als enkelvoudige stroombanen. Ook alle automaten, differentieelschakelaars, schakelaars, stopcontacten en verbruikers worden hierop aangeduid.

Situatieschema

Het situatieschema is een plattegrond van de woning waarop de locatie wordt aangeduid van alle delen van de elektrische installatie. samen met het eendraadschema vormt het situatieschema een coherent geheel.

Prijs en werkwijze

€ 14,- per stroomkring (incl. btw)

Wij komen ter plaatse om uw volledige installatie te bekijken en de nodige metingen uit te voeren. Aan de hand hiervan stellen wij het elektrische dossier op. Wanneer de schema’s afgewerkt zijn, worden deze in 3-voud of digitaal bezorgd.

Wij werken met een vaste prijs van €14 per stroomkring, dit is inclusief verplaatsing, indien dit binnen een afstand van 20km van Berlaar is. 

Schema’s laten opstellen door ASK? Of een offerte op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.

Wat vinden onze klanten

4.85/5

Bedrijfsinformatie

Automation Services Kessel bvba

Bremstraat 14, 2590 Berlaar
info@a-s-k.be
BE65 0689 3249 7096
BTW BE 0716881369

©2018 – ASK – Alle rechten voorbehouden – Privacy policyAlgemene voorwaarden – Contact