houses-businessman-man-hands-110469-scaled.jpg

Opstellen Eendraadschema en Situatieschema

Automation Services Kessel stelt op een betaalbare en professionele manier uw elektrisch dossier op, bestaande uit het eendraadschema en het situatieschema.

Wij werken met een vaste prijs van €14 per stroomkring. Dit is inclusief verplaatsing, indien dit binnen een afstand van 20km van Berlaar is.

Eendraadschema

Het eendraadschema geeft een duidelijk overzicht van alle elektrische punten (stopcontacten, lichtpunten…), stroombanen en de algemene opbouw van de elektrische installatie. Het schema geeft ook weer hoe de stroombanen beschermd worden door beschermingstoestellen (automaten, lekstroombeveiliging…), ook het type kabel wordt opgenomen.

Voor het eendraadschema gelden specifieke regels die gevolgd dienen te worden. Schema’s opgesteld door Automation Services Kessel zijn steeds conform met de laatste reglementering.

Situatieschema

Het situatieschema wordt steeds samen met het eendraadschema afgeleverd. De componenten uit het eendraadschema (stopcontacten, schakelaars, toestellen…) worden op de juiste locatie op het grondplan ingetekend.

Werkwijze

Offerte

U neemt contact op via mail of telefoon. Indien u ons een foto van de verdeelkast(en) bezorgt, of een overzicht van de stroombanen kunnen wij u meteen een concrete offerte bezorgen.

Uiteraard beantwoorden wij met veel plezier ook al uw vragen.

Afspraak

Na het accepteren van de offerte, gaan we over tot het inplannen van een bezoek. Onze vaste momenten voor huisbezoeken zijn op weekdagen na 19u. Zo hoeft u geen verlof te nemen om ons te ontvangen.

Ook het weekend behoort uiteraard tot de opties.

Huisbezoek met opmeting

Om zeker te zijn dat de schema’s volledig in overeenstemming zijn met de werkelijkheid komen wij ter plaatse om de elektrische installatie volledig op te meten. We testen alle stopcontacten en lichtpunten en stellen ook een lijst op met eventuele risico’s of problemen voor de elektrische keuring.

Wij zorgen ook voor de nodige labeling van de verdeelkast.

Ontvangst schema's

Enkele dagen na het huisbezoek ontvangt u de schema’s digitaal. De schema’s zijn conform voor elektrische keuring in België en dienen in 3-voud aanwezig te zijn.

Wij bewaren ook de originele bestanden waardoor ook op latere termijn er steeds aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Om zo snel mogelijk een concrete offerte te ontvangen, stuur een foto mee van de verdeelkast.

Wat hebben wij reeds getekend?

Schakelaars
Stopcontacten
1
Dossiers

Enkele voorbeelden

DSC_0453.jpg

Het Team

Bart (links) industrieel ingenieur en Ward (rechts) Professionele Bachelor: ElektroMechanica zijn ASK. 

Wij hanteren een zeer persoonlijke service. Elke installatie is uniek en geen enkele klant is hetzelfde. Tevredenheid van de klanten is enorm belangrijk voor ons, daarom bieden wij ondersteuning op maat van de klant aan.

Referenties

Bedrijfsinformatie

Automation Services Kessel bvba

Bremstraat 14, 2590 Berlaar
BE65 0689 3249 7096
BTW BE 0716881369

©2020 – ASK – Alle rechten voorbehouden – Privacy policyAlgemene voorwaarden – Contact

×
×

Winkelwagen